Image
Aklab Group | 8/13/2023 | Fuarlar

Arab Health 2023

30 Ocak – 2 Şubat 2023 tarihleri arasında bu yıl Dubai’de 48’incisi düzenlenen Orta Doğu’nun en büyük medikal ve ilaç sektörü fuarı Arab Health Fuarı’nda biz de Aklab Group olarak yerimizi aldık.

Aklab Group olarak Arab Health Fuarına Katıldık !

 30 Ocak - 2 Şubat 2023 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük medikal ve ilaç sektörü fuarı olan Arab Health Fuarı'na katıldı. Dört gün boyunca firmamız, Avrupa'dan Asya'ya, Orta Doğu'dan Afrika'ya kadar birçok firmayla bir araya gelerek ürettiğimiz plastik sarf malzemelerimizin dünyanın dört bir yanına ulaşmasını sağladı.


Fuarda yoğun ilgiyle karşılanan Aklab Group standı, ziyaretçilere firmamızın geniş ürün yelpazesini ve yenilikçi çözümlerini sunma imkanı buldu. Ziyaretçiler, plastik enjeksiyon kalıplama ve ekstrüzyon alanındaki uzmanlığımız hakkında bilgi edinme ve ürünlerimizi detaylı inceleme fırsatı yakaladı.



Yoğun İlgi ve Geleceğe Dair Heyecan

Aklab Group Genel Müdürü Hakan Ak, fuara katılımın firması için oldukça önemli olduğunu ve elde edilen sonuçlardan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. "Ziyaretçilerimizin standımıza ve ürünlerimize gösterdiği yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Bu sayede global pazar payımızı artırmak ve yeni iş birlikleri kurmak için önemli bir adım attık gelecek yıl da Arab Health Fuarı'na tekrar katılmayı ve başarısını sürdürmeyi umut ettiğini vurguladı.