Image
Aklab Group | 8/13/2023 | Haberler

Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş Aklab Group'u Ziyaret Etti

Firmamızın kuruluşundan itibaren desteklerini esirgemeyen değerli valimiz Sayın Okay MEMİŞ’in Organize Sanayi Bölgesi gezisinde firmamızı ziyaret etmesi bizi ziyadesiyle onurlandırmıştır. Kendisine ve ekibine teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Valimiz Okay Memiş, Aklab Group'u Ziyaret Etti

Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Aklab Group, bugün önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Valimiz Sayın Okay Memiş, beraberindeki heyetle birlikte firmamızı ziyaret ederek, üretim tesislerimizi gezdi ve çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.

Valimiz Memiş, gezi sırasında yaptığı açıklamada, "Aklab Group Erzurum'un ve Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri olduğunu" ve "üretim kapasitesi ve ürün yelpazesiyle bölge ekonomisine önemli katkılar sağladığını" vurguladı.

Firma Sahibi Hakan Ak ise Valimiz Memiş'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu:

"Sayın Valimiz'in firmamızı ziyaret etmesi ve çalışmalarımıza göstermiş olduğu ilgi bizi ziyadesiyle onurlandırdı. Kendisine ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz. Aklab Group olarak, her zaman olduğu gibi, en iyisini sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Erzurum'un ve Türkiye'nin kalkınmasına katkıda bulunmak en önemli hedeflerimizden biridir."


Valimiz Memiş, gezi sırasında firmamızın:

  • Geniş ürün yelpazesini ve yüksek üretim kapasitesini
  • Modern ve teknolojik altyapısını
  • Kaliteli ve güvenilir ürünlere olan odaklanmasını
  • İstihdama olan katkısını
  • Yenilikçiliğe ve Ar-Ge çalışmalarına verdiği önemi takdir ettiğini ve bu alandaki başarılarının devamını dilediğini ifade etti.

Ziyarette Valimiz MEMİŞ'e firmamızın yönetim kadrosu ve çalışanları da eşlik etti.

Aklab Group olarak, Valimiz Okay Memiş'e ve ekibine göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı tekrar teşekkür ederiz.